Shoot the Apple

Shoot the Apple 1.0.5

Buitenaardse wezens op zoek naar appels

VOOR

  • Meer dan 150 levels
  • Verslavend spel
  • Werkt op praktisch elk Android toestel

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

Shoot the Apple is een leuk puzzelspel met lekker veel levels. In het spel schiet je een wezen vanuit een kanon het veld in, met als doel het raken van een appel. Het scherm zit vol met obstakels, waar je met een beetje denkwerk voorbij moet geraken.

Het idee achter Shoot the Apple is erg eenvoudig: schiet een mannetje uit een kanon tegen een appel. In de praktijk is dat nog vrij lastig, want zwaartekracht speelt een belangrijke rol. Zo is het belangrijk waar je de vinger op het scherm plaatst, want dit bepaalt zowel de hoek als de kracht van het schot. Met je vinger tik je ergens op het scherm om te vuren en hierbij geldt: oefening baart kunst. Gelukkig is elk level naar hartelust opnieuw te starten.

Shoot the Apple verdient lof door de eenvoudige opzet. Een vingertikje op het scherm is voldoende om het mannetje te lanceren. In het begin schiet je vooral rechtstreeks tegen de appel, maar verderop zijn er steeds meer obstakels. Er zijn bijvoorbeeld bewegende platformen (waar de appel zich op bevindt) en verschillende materialen waartegen het poppetje moet stuiteren om bij de appel te komen.

Afgezien van de vraag: "waarom schiet ik een buitenaards wezen vanuit een kanon tegen een appel" hebben we weinig twijfels bij Shoot the Apple. Dit is een razend verslavend spel!

Meeste downloads Puzzels voor android

Meer
Shoot the Apple

Download

Shoot the Apple 1.0.5

Beoordelingen about Shoot the Apple